View Post

Hallsbergsmässan 2016

Hallsbergsmässan 2016 En ny affisch och grafisk profil för Hallsbergsmässan, sydnärkes största mässa för företag och föreningar. Jag har under anställning på Hallsberg kommun tagit fram logga och annat grafiskt material för mässan.

View Post

2 grannar berättar, bokomslag

2 Grannar berättar, bokomslag Ett bokomslag till boken ”2 grannar berättar”, dessa grannar heter Simon Ådahl och Örjan Armgren. Denna bok är nästan som en uppföljare till ”Den oväntade resan”. Fast nu handlar det enbart om vad Gud gör i Sverige idag. Boken är sprängfylld med starka vittnesbörd. Jag har gjort omslaget med layout och text. Foton är tagna av …

View Post

Med en öppen famn 2015

Med en öppen famn 2015 En ny affisch för konserten ”Med en öppen famn”, som denna gång arrangeras av Pingstkyrkan tillsammans med Kumla promotion.

View Post

Hallsbergskarta

Hallsbergs turistkarta En ny karta till turistbyrån i Hallsberg som enkelt beskriver de närmsta område.

View Post

Varva för världen

Varva för världen Ett lopp till välgörenhet. Man fixar sina egna sponsorer – farfar, kompisar, grannar – om att ge ett visst belopp per varv. Varvet är 500 meter och du har 20 minuter på dig. Pengarna som kommer in hjälper de fattigaste barnen i RCA med sjukvård! Skapad på uppdrag av EFK.

View Post

Den oväntade resan, bokomslag

Den oväntade resan, bokomslag Nytt bokomslag för Simon Ådahls biografi, samt affischer och pressfoton. En fantastisk bok som alla borde läsa! Omslagsfotot är taget av Linda Ådahl.

View Post

Nyckeln till frihet, bokomslag

Nyckeln till frihet, bokomslag En bok som egentligen funnits ett tag, men som fått ny titel och omslag. Omslaget är ett montage där stadstrafik och personen på bilden är ihopslagna. Kvinnan har från början brunt hår, men eftersom huvudpersonen i boken hade blont så har det ändrats. Även vägsträck är applicerade i efterhand samt den gula bilen.

View Post

En gurus död, bokomslag

En gurus död, bokomslag Ett nytt omslag till en gammal bok, via Sjöbergs förlag. En gurus död är den fängslande berät­telsen­ om Rabi Maharajs­ liv­­­­­ och sökande­ efter sanning.