View Post

Hallsbergsmässan 2016

Hallsbergsmässan 2016 En ny affisch och grafisk profil för Hallsbergsmässan, sydnärkes största mässa för företag och föreningar. Jag har under anställning på Hallsberg kommun tagit fram logga och annat grafiskt material för mässan.

View Post

Med en öppen famn 2015

Med en öppen famn 2015 En ny affisch för konserten ”Med en öppen famn”, som denna gång arrangeras av Pingstkyrkan tillsammans med Kumla promotion.

View Post

Varva för världen

Varva för världen Ett lopp till välgörenhet. Man fixar sina egna sponsorer – farfar, kompisar, grannar – om att ge ett visst belopp per varv. Varvet är 500 meter och du har 20 minuter på dig. Pengarna som kommer in hjälper de fattigaste barnen i RCA med sjukvård! Skapad på uppdrag av EFK.

View Post

Torpkonferensen 2015

Torpkonferensen 2015 Ny affisch, annonser och programhäfte till torpkonferensen 2015. Önskemålet var att få samma färgton och stämning som förra årets affisch.

View Post

Quality for you

Quality for you, grafisk profil Har med Emmanuel Ingelsten som projektledare tagit fram en ny logotype, visitkort och hemsida för Quality For You. Har även stått för fotografering av bilder till hemsidan. www.qualityforyou.se

View Post

Fröken Brogrens, logotype

Fröken Brogrens, logotype Fröken Brogrens är ett uppskattat fik/konditori/bageri här i Örebro. Jag fick äran att ta fram deras logotype. Några veckor innan jag blev tillfrågad, hade jag fått möjligheten att fotografera av material som samlats ihop efter en persons död. Det var gamla tidningar, brev och böcker m.m. Min tanke var att jag förhoppningsvis skulle ha nytta av det …

View Post

Torpkonferensen, grafisk profil

Torpkonferensen 2014, grafisk profil Jag har fått äran att skapa en ny logotype och formspråk till Torpkonferensen. Tog fram en logotype affisch, folder/programhäfte och en annons som kunden sedan har som referens till kommande material.

View Post

Mattissonbass

Mattissonbass Ett företag som bygger elbasar. Jag har varit med sedan många år och har hjälpt till med marknadsföring, webb, video, fotografering och annat grafiskt material. Jag har även skapat den grafiska profilen. Besök sidan www.mattissonbass.com

View Post

Sundhetsbolaget

Sundhetsbolaget, grafisk profil Jag har skapat en ny grafisk profil, med logotyp och visitkort samt en ny hemsida.