om mig

Mitt namn är Simon och jag bor utanför Örebro med min fru Corinne. Jag älskar att arbeta med det mesta inom media. Hemsidor, logotyper, fotografering, video och musik. Jag har en 4-årig examen från Kungliga musikhögskolan i musik och medietkenik med grafisk inriktning, samt flera års erfarenhet från olika reklambyråer både i Stockholm, Västerås och Örebro.

Hur kan man hantera alla dessa områden på en professionell nivå, är man inte halvbra på allt?

Mitt svar är nyfikenhet och tålamod. Jag tar mig an nya utmaningar, utvecklar mig via undervisning på webben och med min ”perfektionist-ådra” går jag in för hög kvalitet! Sist men inte minst, kolla in mina jobb som jag gjort och skicka ett meddelande under kontakt om du är intresserand av ett samarbete!


Tjänster

Webb

Design och installation av nya hemsidor, jag använder mig av CMS-verktyget WordPress som är bland de mest populära i världen tack vare sin användarvänlighet.

Logga & grafisk profil

Ansiktet utåt är kanske det viktigaste av allt. Vid framtagning av logotype och grafisk profil läggs stor vikt i att hitta vad företaget vill förmedla utåt. Färg och form arbetas fram utifrån företagets värdegrund, personlighet och önskemål.

Video

Jag spelar in och redigerar videor av olika slag i HD med separat ljudupptagning. För publicering på bl.a. youtube.

Fotografering

Porträtt/gruppbilder i miljö eller med studioblixtar. Produktfotografering m.m. Jag lägger även stor vikt i efterbehandling av bilder för att få dem i rätt ton och efter dina önskemål. Jag anpassar bilderna efter hur du vill ha dem.

Trycksaker

Allt som går i tryck, tidningsannonser, foldrar, affischer, reklamprylar, brevpapper, visitkort, bokomslag m.m.

Teknisk support

Support på befintliga wordpress-sidor, om något gått snett eller om en uppdatering behövs. Jag hjälper även till att lägga upp nya e-postkonton och hantera byten och ompekning till nya webbhotell, eller hjälper till om något inte fungerrar som det ska på din dator.

Avancerad bildbehandling

Retuschering av olika slag, ta bort oönskade detaljer i bilder. Justering av färg eller stämning. Fotomontage där olika fotografier sammanfogas. Friläggning av bilder. Här är det fantasin som sätter gränserna, kom med dina önskemål så ska vi se vad som går att ordna!

Nyhetsbrev via e-post

Design av nyhetsbrev som skickas ut via e-post. Hantering av mailadresser från databaser och hjälp med utskick.

Digital presentation

Få hjälp med utformning av presentationer i powerpoint eller keynote.